Cum Sa Faci Un Server De TekkitVIDEO DETAILS

Vidoe Title :
Cum Sa Faci Un Server De Tekkit

Video Description :
Site De Download: http://mirror.technicpack.net/files/Tekkit_Server_3.1.2.zip id Skype:gheta.darius id Messenger:darius.gheta Va rog fara injuraturi primul...

Sa Faci Un Server De Tekkit

Tutorial:sa iti faci un server de minecraft 1.7.4, I joined maker studios & so can you! click here to see if your channel qualifies for rpm network/maker studios: http://awe.sm/q1evw *citeste toata. sa faci un server de counter-strike 1.6 (etutorial, Link-uri : counter strike 1.6 server creator: http://goo.gl/znfv8m patch swds non steam protocol 47+48 (swds47+48) : http://goo.gl/avutng intructiuni: 1. sa faci un server de cs, Un cont nu ar strica sa va faceti am fi recuno.ori! puteti da si un click pe reclame.haideti pe best.atocs.ro cel mai bun server de cs.

Metin2.ro – ghid complet ninja lame sau să îţi, Imi pare rau sa te contrazic, dar un ninja un nu creste dupa cal … toate avantajele unui ninja sunt pentru lupta de jos! ca sa bati dupa cal iti trebuie aparare.

introducem codul / codurile de deblocare la telefoane, introducem codul / codurile de deblocare la telefoane, cod coduri telefoane telefon. sa scoti virusul politia romana, să scoți virusul politia română? această versiune se poate scoate din calculator sau laptop în următorul mod (sorry de calitatea pozelor, dar e cam greu sa.

se citeste un email - ghid utilizare yahoo! mail, •citirea unui email • sa raspunzi la un mesaj email • trimiterea unui mesaj primit catre alte persoane • stergerea unui mesaj • lucrul cu legaturi.

Instalarea php si a unui server web local prin easyphp, Cel mai simplu mod de a lucra cu php este sa fie instalat pe calculatorul personal. este nevoie, asadar, ca propriul calculator sa devina un server web mai intai.. să citim arhiva de la yahoo! messenger fără să, «sa descarci filme de pe you., google video, myspace, protv si de oriunde (aproape).

Totul despre yahoo messenger -partea a doua 16. yahoo, Bun gasit nelu, foarte interesant si folositor tot ce ai postat mai sus. eu ma mir poti sa stii a.ea lucruri extraordinare despre calculator..

References:

Views : 2333
Video Ratings :
Video Duration :